Szolnok: így foglaljunk el két autóval hat parkolóhelyet

Megosztás

Úgy tűnik, Szolnokon úgy tesznek az autósok, mintha ez valami verseny lenne, hogy bemutassák, hogyan lehet egészen botrányosan parkolni bármilyen közterületen. És nem márkafüggő, nem Audi, nem BMW, de még csak nem is valamelyik más csúcsmárka.

Ezen csodálatos, mesteri parkolásokat elnézve csak annyi kérdése maradhat az embernek, hogy ezen gépkocsik sofőrjei valóban ennyire nem tudnak parkolni és ennyire nem veszik észre, mennyi helyet foglalnak el és milyen egyszerű lenne normálisan megállni gépjárművükkel, vagy szándékosan akarják megmutatni a világnak, hogy ők csakazértis megtehetik ezt.

A Réka által küldött képeken tökéletesen látható, hogy a kétajtós autó sofőrje olyan mesterien állt be a parkolóba, hogy rögtön négy helyet is elfoglal egyedül. De a nem sokkal mellette álló Renault sem mutat nagy érdeklődést az iránt, hogy esetleg mások is szeretnének megállni a területen. Szolnokon ez már a sokadik hihetetlen parkolás az elmúlt időszakban. Mintha a vezetési intelligencia meredek esésnek indult volna a korábbi lassú csökkenés után.

Kapcsolódó cikkek